Waterontharders  veroveren steeds meer terrein in het huishouden van gezinnen. En dat is niet zo verwonderlijk, want waterontharders voorkomen kalkaanslag in heel uw huis. Geen kalkaanslag betekent dat de apparaten in huis langer mee gaan en dat er minder schoongemaakt hoeft te worden. Dat levert u niet alleen een financiële besparing op, u hoeft immers minder schoonmaakmiddelen aan te schaffen, het is ook nog eens beter voor het milieu. Logisch dus dat u benieuwd bent naar de kosten maar ook naar de besparingen van waterontharders.

De prijzen van waterontharders lopen uiteen. De prijs van een waterontharder is afhankelijk van de uw persoonlijke gezinssituatie. Hebt u een klein gezin en kiest u voor een kleine waterontharder, dan zijn de prijzen uiteraard lager dan wanneer u kiest voor één van onze grote waterontharders. Laat u daarom eens adviseren over welke waterontharder geschikt is voor uw gezinssituatie. Aqua Comfort maakt een offerte op maat, waarin wij uw waterverbruik van nu en in de toekomst verwerken.

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze waterontharders? En wilt u weten welke waterontharder het beste bij u past, en hoeveel geld u bespaart? Neem voor meer informatie over de prijzen van waterontharders vrijblijvend contact met ons op.

Aquacomfort