Aqua Comfort is dé specialist als het gaat om waterontharding. Aqua Comfort heeft zich volledig gespecialiseerd in het kalkvrij maken van leidingwater. Hiervoor maakt Aqua Comfort gebruik van een waterontharder , ook wel ionenwisselaar genoemd. Door plaatsing van een waterontharder heeft u overal in uw huis of in uw bedrijf kalkvrij water.

De waterontharder van Aqua Comfort is geschikt voor elk type huishouden en voor ondernemingen die onthard water nodig heeft. Bij Aqua Comfort kunt u terecht voor verschillende waterontharders: Van kleine ontharders voor kleine gezinnen tot ontharders met een zeer grote capaciteit voor bedrijven. Aqua Comfort levert en installeert de waterontharder bij u thuis. Wanneer u benieuwd bent naar de werking van een ontharder komen de adviseurs van Aqua Comfort vrijblijvend bij u langs om de ontharder te demonstreren . U kunt dan zelf het kalkvrije water voelen, zien en proeven.

Naast waterontharders houdt Aqua Comfort zich ook bezig met andere vormen van waterbehandeling. Zo kunt u bij Aqua Comfort  terecht voor een osmosetoestel , waarbij uw drinkwater wordt ontdaan van alle onzuiverheden zoals zout, nitraten, chloor, zware metalen en andere stoffen. Daarnaast bent u bij Aqua Comfort ook aan het juiste adres als het gaat om:

Vraag vrijblijvend een demonstratie  aan van de producten van Aqua Comfort of neem contact  op voor advies en meer informatie.

Aquacomfort