Voordelen waterontharder

Met een waterontharder bent u verzekerd van de volgende voordelen:

– Uit onderzoek is gebleken dat schoonmaakmiddelen 10 tot 15% van de wekelijkse boodschappen vertegenwoordigen (wasmiddel, shampoo, antikalkmiddelen, allesreiniger etc.). Een besparing van 75% op het schoonmaakmiddelenverbruik, resulteert dus in een aanzienlijke besparing op de uitgaven.

– Kalkaanslag zorgt voor een hoger energieverbruik van apparaten die water opwarmen (boiler, geiser, koffiezetapparaat, waterkoker etc) Geen vernauwing meer in de leidingen en geen aanslag meer op de verwarmingselementen, dus een beter rendement.

– Minder storingen en een langere levensduur van uw apparaten door toepassing van kalkvrij water. (Boiler, geiser, combiketel, koffiezetter, wasmachine, etc.)

– Smaak van het water, en dus ook van b.v. koffie, thee en limonade, is veel zuiverder. Bovendien presenteert voornamelijk thee mooier, omdat aanslag en velletjes verleden tijd zijn.

– U hoeft minder vaak schoon te maken en bovendien gaat dat veel makkelijker. Denk aan bad, douche, toilet, tegels, kranen, spiegel etc. worden minder makkelijk vuil, omdat er geen kalk meer is waardoor ook vuil minder makkelijk hecht.

– Zout en antikalk-middelen heeft u helemaal niet meer nodig. In de vaatwasser is zout overbodig, en van het glansmiddel hoeft u nog maar heel weinig te gebruiken.

– Nadrogen van de doucheruimte en de kranen is niet meer nodig.

– Uw huid voelt zacht aan en is niet meer schraal. Ook uw haar voelt zacht aan en krijgt meer volume. Irritatie van de huid, jeuk, en vaak ook eczeem worden versterkt door het harde water.

– Bodylotion en handcrème heeft u veel minder of helemaal niet meer nodig.

– Een investering in een waterontharder is een milieuvriendelijke investering. Door de afname in het gebruik van schoonmaakmiddelen en beperking van het energieverbruik door de ontharder, leeft u milieuvriendelijker.

– De PH-waarde na ontharding is gelijk aan die van voor ontharding. Het water wordt dus niet agressief of zuur.

– Uw auto of de ramen wassen wordt een dankbaar klusje met zacht water.

– Alle textiel blijft mooier van kleur en slijtage wordt drastisch gereduceerd.

– Reeds aanwezige kalkaanslag verdwijnt (langzaam) zodat de oorspronkelijke “showroomglans”weer terugkeert.

Ga direct naar onze produkten

waterontharders
Aquacomfort