Waterontharders vergelijken

Bewuste consumenten vergelijken prijzen. Dat is heel verstandig, daarbij is het wel belangrijk geen appels met peren te vergelijken.

Grote verschillen in waterontharders

Als je een beetje onderzoek doet op het internet dan zie je heel veel soorten waterontharders die aangeboden worden met een nog grotere variatie aan prijzen. Het grote aanbod wordt veroorzaakt door de verschillende technieken die worden gebruikt bij het ontkalken van water en het doel waarvoor de waterontharder is ontworpen. Waterontharders voor industrieel gebruik zijn compleet andere machines dan waterontharders voor consumenten gebruik.

 

Waterontharders  en de laagste prijs

Gezien bovenstaande is het niet verstandig om alleen te kiezen op basis van prijs. Het kan immer zo maar zijn dat er dan een ontharder wordt gekozen die voor uw toepassing niet de beste keuze is. Goedkoop wordt dan duurkoop!

 

Hoe moet ik kiezen?

Ons advies bij de keuze van een waterontharder is eenvoudig: Neem contact op met uw adviseur van Aqua Comfort en maak uw wensen kenbaar. Hij kan u vervolgens de verschillen uitleggen en u helpen bij een verantwoorde keuze. U betaald dan nooit te veel en ontvangt gegarandeerd een 100% voedselveilige waterontharder die perfect aansluit bij uw situatie!

Wilt u zelf even verder zoeken, dat kan ook, via de knop “Hoe herken ik een consumptiewater machine” kunt u zelf de specificaties van diverse leveranciers op een paar kritische punten naast elkaar leggen.

Hoe herken ik een consumptiewater machine

Vragen? Bel: 06 51065737 of vul het contactformulier in!

Contact
Aquacomfort