Bent u benieuwd naar de werking van een waterontharder? Test dan de waterontharder van Aqua Comfort  bij u thuis. U kunt dan met eigen ogen zien hoe makkelijk en eenvoudig het systeem van de waterontharder werkt.

Veel huishoudens maken ondertussen al gebruik van een waterontharder. En dat is logisch, want onthard water biedt veel voordelen. Zo hebt u geen last meer van kalkaanslag op uw huishoudelijke apparaten en hoeft u ook minder te poetsen op het sanitair. Daarnaast levert een waterontharder u op de lange termijn flinke besparingen op, omdat veel huishoudelijke apparaten langer mee gaan, u veel minder zeep kunt gebruiken, u geen zuurhoudende schoonmaakmiddelen meer nodig heeft en u elektriciteit gaat besparen.

Wanneer u de waterontharder test, zult u merken dat de waterontharder altijd te plaatsen is en eenvoudig werkt. Zo zult u in de test zien hoe de drager met kunstharsbolletjes werkt en waarom de waterontharder gebruik maakt van zout. De test bij u thuis zal u overtuigen van het gemak van de waterontharder en de voordelen die het biedt voor uw huishouden. Tijdens de test kunt u het kalkvrije water voelen, zien en proeven. Daarnaast laten we u zien hoeveel u daadwerkelijk bespaart met kalkvrij water.

Door heel Nederland komen we vrijblijvend bij u langs voor een test met onze waterontharder. Klik hier voor het maken van een afspraak met onze dichtstbijzijnde adviseur.

Aquacomfort