De waterontharder van Aqua Comfort creëert kalkvrij water. Fris en schoon water is heel wat waard. U kunt er bijvoorbeeld mee besparen schoonmaakmiddelen. Verder halen Uw verwarmingselementen zoals de wasmachine, vaatwasser, boiler, geiser en combi-ketel hogere rendementen. en als u baadt, douchet of als u zich wast in kalkvrij water dan is dat beter voor uw huid. U merkt het verschil onmiddellijk.
Klanten die waterontharders bij ons hebben gekocht zeggen het als een zegen te ervaren. Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring, maar achterover leunen is er niet bij. Wij willen ons blijven ontwikkelen. Aqua Comfort speelt in op de laatste ontwikkelingen. Ook als het gaat om waterontharders.

Voor Aqua Comfort is het overleg met de klant van eminent belang. Wij luisteren naar u en gaan met uw wensen aan de slag. Wij gaan voor een tevreden klant. Daar hoort ook bij dat we betaalbaar willen zijn. Onze waterontharder is dan ook tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Zie hier meer info over waterontharding:

  • Techniek
  • Schoonheid
  • Milieu

Als u meer informatie wilt over de waterontharder en de voordelen van kalkvrij water of ons bedrijf, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Aquacomfort