Kenmerken Aqua Comfort waterontharder

De producent van de “Aqua Comfort” waterontharders maakt al meer dan 90 jaar waterontharders voor particulier en zakelijk gebruik. Zij hebben de waterontharder uitgevonden en produceren op dit moment 620.000 toestellen per jaar en zijn wereldwijd marktleider. Terecht spreken wij dan ook van het origineel.

95% van alle onderdelen worden in eigen beheer met zware kwaliteitsnormen gemaakt.


Alle kleppen worden gemaakt van, door de N.S.F. gecertificeerd en door de USFDA goedgekeurd materiaal, Celcon MC90 HM.


Ook de gepatenteerde behuizing en zoutbak worden in eigen beheer gemaakt. Deze kunnen niet roesten of verweren en gaan hierdoor een leven lang mee.


15 jaar garantie en een gemiddelde levensduur van 30 jaar.


Een gepatenteerde Electronic Digital Demand module. Dit houdt uw dagelijks waterverbruik bij en regenereert alleen als het nodig is.


Door volumesturing (met een zelflerende microprocessor) zeer economisch in gebruik en een bijzonder laag zoutverbruik.


Nederlandstalige menubesturing.


Voedselveilige apparatuur (consumptiewater) voorzien van wereldwijd erkende keurmerken en certificeringen. (o.a. ISO9001).


Compacte afmetingen; geïntegreerde zoutvoorraad.


Onze waterontharders hebben een droge zoutvoorraad, dus geen kans op bacteriën in het drinkwater.


De “Aqua Comfort” toestellen hebben een onovertroffen hoge doorstroom zonder het probleem van drukverlies. Dit wordt o.a. bereikt door een gepatenteerde spoelklep, door doorstroomopeningen van tenminste 22 mm en door de gebruikte materialen.


De gepatenteerde Multi Wrap harstank heeft ± 5 km glasfiber om de tank zijn vaste vorm te laten krijgen.


De unieke verzadigingsindicator laat u elk moment van de dag zien wat de status en resterende capaciteit van uw waterontharder nog is.


Het gepatenteerde EASE systeem kan telefonisch de status van uw toestel uitlezen en doorgeven. Hierbij kan het hele systeem worden nagekeken zonder dat er een monteur bij u thuis hoeft te komen.


Het gepatenteerde regeneratieproces biedt een unieke mix van snelle-, tegengestelde- en vibrerende spoelingen, waardoor de hars, de sedimentfilters en andere onderdelen bij elke regeneratie grondig en efficiënt gereinigd worden.


De gepatenteerde watermeter met verstevigde schoepen is vervaardigd van niet corroderende materialen. Deze is met zijn gewicht van nog geen 25 gram de meest efficiënte en onderhoudsarme watermeter van dit moment.


Onze waterontharders gebruiken een veilige 24 volts transformator met een laag stroom verbruik.


De gepatenteerde, in lagen gelegde hars is geschikt bevonden voor toepassing in de voedingsindustrie, zorgt voor een optimale doorstroming en een minimale zoutconsumptie. Food Grade hars.


De pekelklep heeft een dubbele beveiliging zodat overstroming en lekkages voorkomen worden.


Alle toestellen zijn voorzien van een gepatenteerde overstroom beveiliging zodat bij stroomuitval tijdens het regenereren de interne watertoevoer wordt afgesloten. (vlotter).


De toestellen hebben de hoogste bedrijfszekerheid en dientengevolge de laagste onderhoudskosten.


Aquacomfort