De waterontharder van Aqua Comfort leidt tot zacht water. Dat levert u het nodige op. We gebruiken de inonenwisseling-techniek om de kalk uit het water. te verwijderen. Daarbij zorgen we ervoor dat het water niet agressief of zuur wordt. Het komt er frisser uit dan voorheen en dat betekent dat u in de toekomst enorm kunt besparen op, bijvoorbeeld, schoonmaakmiddelen. Dat komt omdat u nog maar een gedeelte van deze spullen nodig heeft, in vergelijking met de oude situatie.

Dure reparaties als gevolg van kalkirritatie zijn dankzij de waterontharders niet meer nodig. Vermeldenswaardig is daarnaast dat uw verwarmingselementen, zoals wasmachines, vaatwassers, boilers, geisers en combi-ketels hogere rendementen scoren met behulp van kalkvrij water. Bovendien merkt u het verschil als u zich wast of baadt. Kalkvrij water is ook goed voor uw huid.Wij leveren een waterontharder tegen een aantrekkelijke prijs. Als u een beroep doet op Aqua Comfort dan krijgt u daar het volgende voor terug:

  • Kwaliteit
  • Creativiteit
  • Een optimale service

Meer weten over onze waterontharder en de voordelen van zacht water? Neem dan contact  met ons op. Zie hier meer over osmose en onze overige producten.

Aquacomfort