Wanneer u kiest voor een waterontharder, is dat een behoorlijke investering. Daarom kiest u natuurlijk alleen voor de beste waterontharder, een ontharder van Aqua Comfort bijvoorbeeld. De ontharders van Aqua Comfort zijn gemaakt in de fabrieken van EcoWater. Deze ontharders zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en bevatten de meest recente technologische ontwikkelingen uit de waterbehandelingswereld. De ontharders van EcoWater zijn verkrijgbaar bij Aqua Comfort.

De EcoWater waterontharder voldoet aan alle wensen. Zo is de EcoWater waterontharder voorzien van de nieuwste techniek en heeft het een functioneel ontwerp dat elegant oogt. Hierdoor is de EcoWater ontharder geschikt voor iedereen en neemt het nooit meer ruimte in dan nodig is.

Een goed voorbeeld van de nieuwste techniek waar EcoWater gebruik van maakt, is het exclusieve EASE-systeem. Om de werking van uw EcoWater waterontharder te controleren, maakt u gebruik van dit systeem. Met uw telefoon zendt u de gegevens van de EcoWater door, waarna ze direct geanalyseerd worden door de EASE technicus. Daarnaast maakt de EcoWater gebruik van nog meer technische snufjes. Zo kunt u precies zien of alles nog goed functioneert of dat u bijvoorbeeld het zout moet bijvullen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een demonstratie van een EcoWater waterontharder bij u thuis kunt u  contact met ons opnemen. Ook voorzien wij u graag van meer informatie of een vrijblijvend advies.

Aquacomfort